Gelinlik Modelleri

Kuşkusuz ki her genç kızın rüyası gelinlik giymektir. Küçük yaşlardan itibaren bu hayalle büyüyen kız çocukları hayalin gerçeğe dönüşmesi aşamasında oldukça zorlanmaktadır. Bunun nedeni hem kendi beden tipini tanımamak, hemde hayalindeki tasarımla gerçekleri bir araya getirmek olsa gerek. İşte tamda bu sebepten dolayı siz takipçilerimize  muhteşem bir yazı hazırladım. Dilerseniz,  gelinlik seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusuna ufak ip uçlarını sizlerle paylaşalım .Gelinlikle gelinlik seçiminde  butikleri seçmeniz sizin için avantaj olacaktır. Önemli olan hayalinizdeki gelinlik modelinin tam olarak belirlemesidir. Düğünden  en az üç ay önce gelinlik arayışına başlaması şart. Gelinlikte dekolte seçerken öncelikle tek bir yerde dekolte olmalıdır. Örneğin,  sırt bölgesi dekolteli bir gelinlik istiyorsanız göğüs bölgesinde dekolte tercih etmemelisiniz.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Gelinlik modellerinde  renk seçimine gelince, tarihe bakarsanız gelinlik renklerinin genellikle kırmızı olduğunu göreceksiniz. Günümüze gelecek olursak son 4 yılda inci beyazı, kırık beyaz, ve krem tonları oldukça trend diyebiliriz. Kumaş seçimine gelince, tafta, organze, dantel gibi  kumaşlar tercih edilmektedir. Sizin için seçtiğim gelinlik modellerini incelersen en modern olanından en klasik olanına kadar çoğu gelinlik modelinde  dantel kullanıldığını fark etmişsinizdir. Evet bayanlar , size tavsiyem sizde hayalinizde ki gelinlik modelini seçmeden mutlaka sitemizdeki muhteşem gelinlik modellerinden oluşan görselleri incelemenizdir..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git