2014 Gelin Başı Modelleri

Genç kızların rüyası o muhteşem düğün gecesinde bir prenses olabilmekdir. Güzel bir gelinliiği olduğundan çok daha güzel veya olduğundan daha kötü gösterecek en önemli ayrıntı da gelin başıdır. Bütün gözlerin üzerinizde olduğu o mutlu günde güzel  bir gelin başı seçimi ise oldukça önemlidir.Gelin adaylarına tavsiyem gelin başını önceden belirleyip, hatta imkan varsa düğünden bir hafta önce provasını yaptırmasıdır.Düğünden en az üç hafta önce saç bakımına başlamalı saçlarınızı zayıf ve bakımsız görünümden kurtarmalısınız.Eğer, saçınızın renginde bir değişiklik istiyorsanız iki hafta önceden boyama işlemini gerçekleştirmeniz şart.Gelin başınızı seçtikten sonra mutlaka duvak ve aksesuarlarınızı seçip ikisi arasında ki uyuma birarada  karar vermeniz sonradan çıkacak aksilikleri önlemenizi sağlar. Kuaför seçimine mutlaka düğünden önce karar vermeniz ve randevu almanız gerekir.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Yazın gelmesi ile düğün sezonu açıldı. Bu güzel yaz gününde ise size önerim bukleli gelin saçı modeli yada bahar ve yazın havasına uygun olan ve marjinal görünümü ile farklı bir tarz olan dağınık gelin başına serpiştirilmiş canlı çiçek stilini seçebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git