Plaj Mayo Bikini Elbise Modelleri

 Yaz sezonunun geldi ve bütün yıl deniz ve güneşin hayalini kuranlar, yazlık mekanlara akın etmeye başladı.Bütün bir yıl yapılan diyetlerin bitmesi ile bayanların da devasa tatil alışverişleri başladı.Evet bayanlar bu yazımızda sizlerle yeni sezonun trend plaj modası hakkında ufak tüyolar vereceğim. Özellikle bu sezon bol renkli ve desenli bir plaj göreceğiz.Kumaş olarak tül ve transparan elbise ve tunikler oldukça moda, 2014 yılında plajlarda mayo bikini modelleri de oldukça şık. Bu sezon bikinilerin yüksek bel olması, kilo problemi olan bayanların yüzünü güldürüyor. Bayanların genellikle abiye ve elbise modellerinde tercih ettiği straplez kesimi 2014 yılında mayolarda da görmeniz mümkün. Bence  straplez kesim fazla klasik bir seçim olarak gelse de renkler ve zevkler tartışılmaz diyorum.2014 yılının diğer yeni bir trendi bol püsküllü mayolar. Özellikle, fırfırlı be püsküllü mayo modeli seçimi ile plajda farkınızı ispat etmeniz hiç de zor değil.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Galerimizde sizler için muhteşem renk ve desenlerden oluşan mayo bikini hatta plaj için özel tasarlanmış şık pareo modelleri hazırladım. Eğer plajın en şık bayanı siz olmak istiyorsanız yeni sezonun trendlerinden oluşan galerimizi ziyaret etmeden tatilinize çıkmayın derim.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git