2014 Çiçek Desenli Elbise Pantolon Modelleri

 Çiçekli elbise pantolon modelleri 2014 yılının trendleri arasında ilk sırada yer alıyor. Bu sezon gerek plajlarda gerekse çevremizde rengarenk çiçek desenleri ile donatılacak.Kış aylarının soğuk renklerinden yazın sıcak renklerine geçtiğimiz şu günlerde sizlere birbirinden şık çiçek desenli elbise ve pantolon tasarımları hazırladım.Evet, bayanlar çiçek desenli elbise bu yılın modası desek de, modaya uyumak uğruna vasat bir görünüme sahip olmayalım.Peki çiçek desenli kıyafet seçerken nelere dikkat etmeliyiz.Öncelikle, bu tarz kıyafet desenlerinin altına asla desenli bir ayakkabı modeli seçmeyiniz. Desenli ayakkabı yerine düz renk bir ayakkabı seçmeniz en doğrusu olacaktır.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse galeride yer alan beyaz üzerine kırmızı desenli çiçek figürleri bezenmiş elbiseniz altına düz kırmızı renk ayakkabı tercih edebilirsiniz.Ayakkabının topuklumu yoksa babet mi olması sizin zevkinize kalmış. Evet bayanlar, 2014 yılında baharı üstünüze taşımak istiyorsanız mutlaka çiçek desenli bir elbise almanızı tavsiye ederim..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git