2014 Bahçe Koltuk Takımları

 Güzel yeşil bir bahçeli evde yaşamak  özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde oturanlar için büyük bir ayrıcalık olmalı. Bence betonlaşma içinde boğulmuş yapıların içinde güzel bir bahçe dizaynı adeta saklı bir cennet olsa gerek. Güneşli yaz günlerinin keyifli aile sohbetlerin vazgeçilmezi bahçe dekorasyonunda en az iç mekan dekorasyonu kadar önemlidir. Bahçenizin peyzajı ne kadar güzel olursa olsun, doğru seçilmiş bahçe mobilya tasarımları ile hem şıklığı hem de konforu bir arada yakalamanız mümkün. Eğer, sizde  yeni yaz sezonuna yeni bahçe koltuk takımları ile girmek istiyorsanız seçenek konusunda oldukça zorlanacaksınız. Ünlü mobilya firmaları ve yapı marketlerde birbirnden şık ve dekoratif bahçe mobilya koltuk modelleri bulmanız mümkün.Bahçe dekorasyonunuz ile uyumlu rengarenk koltuk seçeneklerinden tutunda hasır bambu koltuk modellerine kadar bir çok seçenek sizi bekliyor.

 Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Dilerseniz galerimizde sizin için hazırladığım görselleri inceleyerek ,bahçe dekorasyonunda kullanılan mobilya modellerini inceleyerek fikir alabilir ve bahçenizde harika bir mekan tasarlayabilirsiniz. Galerimizde yer alan bahçe mobilya görselleri arasında benim favori takımım dörtlü yer kaplamayan dört sandalye ve bir masadan oluşan şık koltuk masa takımı oldu.  Sizde gaelrimizde yer alan bahçe koltuk modellerini inceleyerek fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git