2014 yazlık elbise modelleri

Sevgili bayanlar, yaz mevsimine girmiş bulunmaktayız. Dolayısı ile kıyafet dolabımızı yenilememizin vakti geldi. 2014 yılı yaz sezonunda rahatlığın ön planda olduğu çiçek desenli elbise tasarımları vitrinleri süslüyor. Pop-art tarzını andıran elbise modelleri geometrik desenler ile zenginleştirilmiş. Aksesuar olarak sim ve payetler elbise modellerinde oldukça fazla kullanılmış diyebiliriz.  Omuz bölgesinde kullanılan dekolteler bu yılın  iddialı tasarımları olarak  siz bayanların oldukça ilgisini çekeceğe benziyor. 2014 yılı renk trendlerine gelince turuncu, sarı, pembe ve pembe tonlarının hakim olduğunu söyleye biliriz. Ünlü tasarımcılar 2014 koleksiyonlarında  pembe tonlarının yanında hint yeşiline de yer vermiş. Motif olarak 3D tasarımlar da oldukça popüler.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Desenlerde ise baharın adeta habercisini olan muhteşem çiçek desenlerini görmeye hazır olun. Size tavsiyem etek ve elbise modellerinde 2014 yılının trendi olan pileli etek veya elbiseleri mutlaka dolabınıza dahil edin. Emin olun bu sıcak yaz gününü de uçuşan rahat elbise modelleri sizin için bu sezonun en doğru seçimi olacaktır. Evet bayanlar, vücut tipinize uygun doğru seçilmiş bir elbise modeli ile bu yazın en şık bayanı olabilirsiniz…

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git