2014 Takı, Aksesuar ve Saat Modelleri

Bayanlar için kıyafetler kadar onlarla bütünleşen aksesuarlarda oldukça önemlidir. Bir nevi kıyafetin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, doğru seçildiği taktirde şık bir kombinin en önemli parçasıdır.Aksesuarlarınızı seçerken vücudunuzu doğru tanıyıp en doğru yerde aksesuarınızı seçmelisiniz. Basit bir örnek vermek gerekirse dekolte bölgesinde sorun olan (kırışıklık, leke) kişilerin dekolteyi tamamen kapatan aksesuarları seçmesi gerekir veya el ve kollarında bilezik yada yüzük gibi aksesuarlı seçerek o bölgelere dikkati çekebilir. Aksesuar seçiminde önemli bir noktada sade ve düz renk kıyafetlerde daha gösterişli takı ve ya aksesuar seçmenizidir. Vücut yapınız iri ise sade takılar ilk tercihiniz olmalı, aksi taktirde ufak takılar sizin üzerinizde kaybolacaktır. Gelelim, yüzük seçimine kalın ve normalden daha büyük parmaklara asla iri taşlı ve abartılı yüzükler seçmeyin. İri parmaklara sahip bayanlar sade ve tek taş yüzükleri tercih ederse zarif bir görünüme sahip olabilir.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Eğer, parmaklarınız ince ise sizin için yüzük seçimi oldukça kolay olacaktır. Yüzü uzun olan bayanlar küpe seçiminde asla uzun sarkık küpeleri seçmemelidir. Evet, bayanlar güzel bir davete gidiyorsanız yapmamanız gereken en önemli şey tak takıştır sür sürüştür sözüne uygun bir seçim yapmamanızdır . Güzel olmak adına elinize ne geçerse takmak hem sizi rüküş yapacak hem de basit gösterecektir. Yapmanız gereken tek şey sizler için hazırladığım bu yazımı okuyarak ve görsellerimizi inceleyerek elbise ve takı aksesuar seçiminde uyumu yakalamak olacak. Dilerseniz, galerimizde hazırlamış olduğum aksesuar modellerini inceleyerek 2014 yılının trend ve şık aksesuar modelleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git