2014 Bayan Ayakkabı Modelleri

Bayanların en önemli tutkusu elbette ayakkabı ve çantalardır. Bayanların çanta ve ayakkabı tutkusu  sadece ihtiyaç dışında adeta bir hastalık derecesine ulaştı demek,  sanırım yanlış olmaz. Eminim her bayanın ayakkabı seçiminde ortak sorunu elbise ve ayakkabı arasında ki uyumu yakalamak olmalı diye düşünüyorum. Bugün, sizlerle gerek görsel olarak gerekse sağlık açısından doğru ayakkabı seçimi nasıl olmalı sorusuna cevaplar vereceğim..Sadece görsellikten çok bütün vücudumuzu ilgilendiren ayakkabı seçimlerimi için öncelikle ayak yapısı ile uyumlu ayakkabı modellerini seçmemiz gerekmektedir. Görsellikten çok rahatlık ön planda olmalıdır. Ayakkabının hava alması ve ayağınızı terletmemesi oldukça önemlidir.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Galerimizde sizler için abiye ayakkabı modellerimden tutun spor ayakkabı tasarımlarına kadar bir çok tasarımı bir araya getirdim. Dilerseniz, galerimizi birlikte inceleyerek yorumlayalım. Seçimi rahatlıktan yana olan takipçilerimiz  için önerim, camel rengi çarık modeli ve kırmızı renkli babet ayakkabı modelini olacak. Rahatlık önemli değil benim tercihim her zaman görsellik diyorsanız , galerimizde bulunan vakko marka önü acık taşlı ayakkabıdan vazgeçmeyin derim. Birde biz bayanların yüksek topuk tutkunu olanlar var ki galerimizde sizler için onlarca örnek mevcut.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git