30 Temmuz 2010 Cuma  
 
Google



Googleda Ara
Sitede Ara

 

Ana Sayfa / Magazin / ''Eyvah eyvah'' seyirciyle buluşuyor

Bookmark and Share

''Eyvah eyvah'' seyirciyle buluşuyor
Yazdır Yorum Gönder
Demet Akbağ ve Ata Demirer, beyazperdede seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. BKM Film yapımı Eyvah Eyvah 26 Şubatta vizyonda olacak

İki ünlü oyuncuyu biraraya getiren Ata Demirer'in senaryosu, okuma provalarından başlayarak tüm ekibi gülme krizlerine soktu. Filmin çekimleri sadece "gülmekten" uzadı! Özellikle Demet Akbağ ve Ata Demirer'in karşılıklı oynadıkları sahnelere defalarca gülününce mola verilmek zorunda kalındı.

Çekimleri yaz aylarında Çanakkale ve İstanbul'da gerçekleşen Eyyvah Eyvah, kahkahaya boğan sahnelerinin yanı sıra, müzikleri ile de dikkat çekecek. Demet Akbağ'ın bir şarkıcıyı, Ata Demirer'in bir klarnetçiyi oynadığı filmin müzik prodüktörlüğünü Serkan Çağrı üstlendi. Okuma provalarından setin son gününe kadar çekilen her sahnede sette bulunan Serkan Çağrı, "İşe herkes gibi ben de çok titizlendim. Ata Demirer inanılmaz bir yetenek, konservatuarlı ve çok iyi bir kulağı var" diyor.

Çekimlere başlamadan iki ay önce Ata Demirer (Klarnet), Caner Alkaya (Keman), Alican Yücesoy (Klavye ve Bongo), Okan Çabalar (Darbuka) Serkan Çağrı ve ekibinden eğitim aldılar.

Ata Demirer, Serkan Çağrı için "şahane bir çocuk, bize koçluk yaptı, ben film bitince de onu bırakmadım, fırsat buldukça bir araya gelip çalıyoruz, iyi ki klarnet ile tanışmışım" diyor.
  Bookmark and Share
Yorumlar
Buraya henüz yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazın.
Yorum yazmak için tıklayın.