08 Şubat 2012 Çarşamba  
 
Google



Googleda Ara
Sitede Ara

 

Ana Sayfa / Magazin / Cemil İpekçi hastaneden kovuldu

Bookmark and Share

Cemil İpekçi hastaneden kovuldu
Yazdır Yorum Gönder


Cemil İpekçi'nin 3,5 yıl birlikte yaşadığı ve sevgilim diye ilan ettiği Bekir Coşar ayrı kaldıkları dönemde Pınar adlı bir genç kıza aşık olmuş ve evlenmişti. Pınar Coşar'ın hamilelik döneminde tekrar bir araya gelen Bekir Coşar ve Cemil İpekçi'nin öpüşürken çekilen fotoğrafları medyada yer almış ve hamile eş Pınar ve ailesini çileden çıkarmıştı.

Katıldığı bir programda "Bekir beni Pınar ile aldatmıştı. Şimdi Pınar'ı benimle aldatıyor. Kadın onu boşamakla, bebeği bırakıp kaçmakla tehdit etmiş. Ne güzel! Bebeği ben alırım" diyen İpekçi, sevgilisiyle bebeği görmek için hastaneye gitti. Eşinin bebeği görmesine izin veren Pınar Coşar, eşiyle öpüşürken görüntülenen İpekçi'yi görünce ise sinir krizi geçirdi.

haberkonseyi.com'da yer alan habere göre Coşar, odasına alınmasını istemediği İpekçi'yi hastaneden uzaklaştırdı. İpekçi ve Coşar neşeyle gittikleri hastaneden öfkeyle ayrıldı.


  Bookmark and Share
Yorumlar
Buraya henüz yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazın.
Yorum yazmak için tıklayın.