Ana Sayfa / Magazin |
Melis konumundan memnun
Son günlerin popüler filmi "Issız Adam"ın dikkat çeken güzel yıldızı Melis Birkan, Elele dergisinin aralık sayısına konuştu.
|
Onlarınki de mesaj ayrılığı
İddialara göre Tuba Ünsal ile Murat Han'ın ayrılık nedeni de cebe gelen zamansız mesaj olmuş.
|
Avşar'dan Ertürk'e açık ve sert
İki yıldır TMSF ile başı dertte olan Hülya Avşar'ın (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk’e tepkisi oldukça açık sözlü ve sert oldu.
|
Özlenen Britney şovlarla döndü
Geçtiğimiz gece yapılan törenle sahiplerini bulan Bambi ödülleri'nde Britney Spears, 'Womanizer' adlı albümünden şarkıları sahnede canlı seslendirdi.
|
Bebekli fahişe çok yakında
Beren Saat 'Güz Sancısı'adlı ilk sinema filminde evinde bebekleriyle oynayan fahişe Elena’yı canlandırıyor.
|
Buda pişti muhabbeti
Tuba Ünsal ve Murat Han, geçtiğimiz akşam, Beyoğlu'nda 8 İstanbul'da düzenlenen partide karşılaştılar.
|
Miranda ile noel'e özel
Victoria's Secret'ın baş mankeni Miranda Kerr, markanın Noel için hazırlanan özel iç giyim kreasyonunu sergiledi.
|
Okan şimdide kendini çekti
Dergilerle nadir zamanlarda röportaj yapan Okan Bayülgen, Esquire’ın kapak fotoğrafları için kamera önüne geçti.
|
Aydın'ı kayıp sandılar
'Kuşum Aydın', bir süredir ortalarda görünmeyince asılsız haberler orataya atılmıştı.
|
Melekler bembeyaz bikinilerle
Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü süper modelleri plajda bembeyaz bikinilerle fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.
|